torstai 13. toukokuuta 2010

Invertaario Part #1

Näin kevään tullen on yleensä kevät siivouksen aika ja päädyin tonkimaan laatikkojeni pohjia. Laatikoissani lojui läjä joko käytettyjä tai käyttämättömiä meikkejä, joiden olemassa oloa en edes muistanut. Lopputulokseksi päädyin tulokseen, että on aika tehdä elämäni ensimmäinen invertaario kosmetiikka tuotteistani. Aloitin ripsiväreistä, joita huomasin omistavani 10 kpl (mielestäni omistin vielä yhden mutta ilmeisesti olen heittänyt sen pois).

Vasemmalta: Imju Fiberwig Paint-On False Lashes, Maybelline Volum' Express, L'oreal Paris Cil Architecte, Max Faxtor Masterpiece, Max Faxtor Masterpiecemax, Max Faxtor False Lash Effect, Almay, The Body Shop Divine & Multiply mascara, Dior Diorshow Extase.

Fiberwig
Yksi suosikeistani sen yksinkertaisuuden takia. Ripsiväri toimii samoin kuin Kanebon 38 eli se lähtee lämpimällä vedellä, tosin Fiberwig taitaa kuulemani mukaan lähteä helpommin. Pidän ripsiväristä myös sen takia, että sillä saa "maalattua" niin pitkät ripset kuin haluaa. Tuuheutta ripsiväristä ei valitettavasti saa, minkä takia monikaan ei juuri ole suomessa innostunut kyseisestä tuotteesta. Tuotteen kanssa olisikin hyvä muistaa fakta, että kyseessä on aasialainen merkki, eivätkä aasialaiset tavoittele ripsilleen tuuheutta vaan pelkkää pituutta. Tämä huomioon ottaen tuote toimii aivan täydellisesti.

Maybelline Volum Express
Omassa käytössäni melko tavanomainen ja hyvä arkiripsiväri. Itselleni se ei antanut paljoakaan pituutta eikä liiemmin tuuheutta (tosin tuote eroitteli ripset melkein täydellisesti). Tähän tosin täytynee sanoa, että väri on itselläni aivan loppu joten ei ole ihme, ettei silmistä erikoiset tulleetkaan. Mutta muistikuvissani tuote on saanut positiivisen maineen eikä tuotetta ole liian vaivalloista poistaa silmistä.

L'oreal Paris Cil Architecte
Kyseistä tuotetta en ole itse ostanut vaan sain ripsivärin aikoinaan hiusväripaketin mukana, joten itselläni tämän käyttö on jäänyt niin minimaaliseksi, ettei siitä voi oikein sanoa mitään. Kokeilin tätä kuitenkin nyt pitkästä aikaa, niin pituutta tuote antoi sopivasti arkimeikkiin mutta tuuheus pysyi nollassa. Huonopuoli Lorealin ripsarissa oli vielä se, ettei tuote meinannut lähteä silmistä kunnolla/se levähti ihoon kiinni tiukasti kuin liisteri.

Max Faxtor Masterpiece
/ Masterpicemax
Pistän nämä ripsivärit samaan arvosteluun, sillä omassa käytössäni en koskaan huomannut suurtakaan eroa näiden kahden välillä. Molemmat ovat erittäin hyviä ripsivärejä, vaikkei niillä näyttävää bilemeikkiä saakkaan.

Max Faxtor False Lash Effect
Evoluution kokenut Masterpiece (näin sen itse koen). Kyseinen ripsiväri on tähän mennessä paras MF:n ripsari jota olen kokeillut (huom. en ole kokeillut brändin uusimpia tuotteita). Pituutta tuote antaa sopivasti ja harja erottelee ripset hyvin eikä jätä ripsiä paakkuiseksi. Paksun harjan käyttö vaati harjoittelua. Itselleni tämä kuitenkin on siitä hankala, että tuote levisi alaripsistäni erittäin helposti iholle (tiedän: pitäisi ostaa vedenkestäviä jolloin kyseistä ongelmaa ei olisi ja taivutuskin pysyisi).

Almay
Joskus 5 vuotta sitten U.S.A.sta ostamani ripsiväri (en siis todellakaan heitä mitään pois jos omistan vielä näinkin vanhan ripsivärin). Melko mitään sanomaton ripsiväri, joten en koskaan sitä oikein käyttänyt eikä se viiden vuoden jälkeenkään onnistu vakuuttamaan minua. Tuotettahan ei Suomesta edes saa, joten uutta olisi mahdoton edes ostaa.

The Body Shop
Divine & Multiply mascara
Ostin ripsivärin melko random ostoksena ja täytyy sanoa, että tämä oli maailman turhin ostos! Tuote antaa hieman pituutta mutta muuta se ei teekkään. Lisäksi harja on omaan käyttööni liian kova ja harjakset liian lyhyet ja piikikkäät. Lisäksi tuotetta on hankala puhdistaa ja tuotteesta lähtee laittaessa "tavanomaista voimakkaampi haju".

Dior Diorshow Extase
Uusin ostokseni Tallinnan risteilyltä. Pituutta tuotteesta saa helposti mikä on edottomasti plussaa ja tuuheuttakin tulee, mikäli onnistuu laittamaan tuottetta sopivan määrän. Itselläni on sen verran ohuet ripset, että ne menevät helposti paakkuiseksi eli tuloksena on helposti melko klimpistä jälkeä. Lisäksi ripsivärillä kestää sen massan takia totuttua kauemmin aikaa kuivua, joten itse ensimmäisellä käyttö kerralla onnistuin levittämään tuotteen silmilleni niin, että näytin pandalta. Tuotteella kyllä saa aikaan juhlavat ripset, joista itse pidän. En tiedä paljonko Diorin ripsivärit maksavat Suomessa mutta itse maksoin tästä 24€ mikä mielestäni on ihan hyvä hinta, enempää en tästä kuitenkaan olisi valmis maksamaan.

Onko kellään kokemuksia kyseisistä ripsiväreistä? Jos on niin onko samanlaisia kokemuksia kuin itselläni?

0 kommenttia: