sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Kosmetiikkaa ja kuulumisia

Tämän päivän kolmas päivitys. Tulee vain kokoajan mieleen asioita joista olisi pitänyt kirjoittaa mutten ole ehtinyt. Nyt tosin pitäisi olla pääsykoe kirjan ääressä lukemassa sitä ahkerasti eikä olla päivittämässä blogia, jota kukaan ei lue, paitsi muutama. Päivän suunnitelmat ovat varmaan tähän mennessä tehty osittain (pistin tämän postauksen ajastetulle julkaisulle...kello on oikeasti nyt 14:02PM). Suunnitelmat ovat siis nämä: luen vähän aikaa, teen kirjallisen ilmaisun lopputyön viimeistelyn valmiiksi, teen jotain ruokaa kun ei tee mieli syödä sushia kahta päivää putkeen, muutenkin on tällä hetkellä melko heikko olotila mm. huippausta, nään poikaystävän kunhan se on saanut luettua ja maalattua jonkin aidan. Illalla pitäisi vielä ehtiä salillekin.
Tosin ajattelin huomenna mennä aamulla salille bodypumpiin ja koska huomenna äidillä on vapaapäivä, niin ajattelimme mennä keskustaan metsästämään ylioppilasmekkoa sekä tiimariin katsomaan/suunnitelemaan kutsukortteja. Kutsujen väriteema (niinkuin myös juhlien) on omalta osaltani selvä: haluan vaaleanpunaista sekä mustaa. Pöytäliinaksi kaavailin äitini kanssa Marimekon tumman harmaata appelsiini-kangasta.

Pääasia miksi tein uuden postauksen on kuitenkin kahden ostoksen esittely: MSCHIC skunkmiraclen korostuspuureri sekä IsaDoran eye shadow quartet sävy 37 crystal mauve, jonka ostin ylioppilasmeikkeihin. Sävyt ovat paletilla paljon voimakkaampia kuin silmillä, joten epäilen, että joudun ostamaan vielä uuden luomivärin. Haluaisin nimittäin melko vahvan silmämeikin, sillä mekkoni tulee olemaan melko yksinkertainen. IDn luomivärin yläoikealla kulmassa oleva sävy ei ole ruskea, niinkuin näyttää vaan pikemminkin purppuran värinen. IDn ostin Stockmannin hulluilta päiviltä n. 10€. MSCHIC skunkmiraclen (nauran aina tuolle nimelle) ostin pelkästään sen nimen ja ulkonäön perusteella muutamia viikkoja sitten Sokokselta myöskin noin 10€. Jotenkin vain tykästyin sen ulkonäköön mutta kotona huomasin, ettei itse tuotekkaan ole yhtään hullumpi. Valkoinen puuteri korostaa kasvoja sopivasti ja sillä saa luonnollisemman näköisen viimeistelyn kuin puuterilla. Tässä vaiheessa minun täytyy tunnustaa, ettei minulla oikeastaan ole hajuakaan miten korostuspuutereita tulisi edes oikeaoppisesti käyttää!

Siinä ne sitten ovat: MSCHICn korostuspuuteri ja IDn luomiväri!

0 kommenttia: