maanantai 19. huhtikuuta 2010

Turhaa etsintää

Tänään aamulla lähdin melkein heti herättyäni salille bodybumpiin, jossa olin ensimmäistä kertaa yksin. Oikeastaan se oli ihan hauskaa, sillä aloin juttelemaan bumppiin bodypumpiin tulevalle miehelle, joka oli ko. tunnilla ensimmäistä kertaa. Oli aika randomia, että tuntematon arvioltani 40v. mies alkaa juttelemaan kuin vanha tuttu ja kertoo viime talvisista hiihtoreissuistaan.
Kotiin tultuani lähdin äitini kanssa keskustaan etsimään ylioppilasmekkoa, mutta turhaan. Kaupoissa oli erittäin niukka valikoima ja oma vaatimuskriteerini olivat aivan liian korkealla :D Pengoimme Sokoksen, Stockan, Halosen, Jokisen, Stilissiman, Niinattaren jne. muttemme löytäneet miellyttävää vaihtoehtoa. Ainut asia, jonka ostimme oli Osis+n lömpösuojan hiuksille Sokokselta, sillä siellä oli kampaamo tuotteet alennuksessa.




Edellisenä iltana minuun iski hirveä hinku leipoa muffinsseja ja niitähän sitten tein. Mansikkamuffinssit onnistuivat edeltäjiään paremmin, sillä tein pienemmällä määrällä raaka-aineita mutta käytin silti n. 200g mansikoita. Kuorrutuksestakin tuli parempi kuin viime kerralla, sillä tällä kertaa tein kuorrutuksen valkosuklaasta.


Huomenna pitäisi vielä lukea ja mennä neljäksi töihin :DD mutta siinä välissä voisi olla aikaa vaikka käydä ulkona tai siivota.

2 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Bodypump :D

elisa johanna kirjoitti...

hupsista xD en oo jaksanu kattoo mitä kirjotan...no korjaan asian xD