perjantai 9. huhtikuuta 2010

Shoppin X2

Tämä päivä on oikeastaan ollut täynnä toimintaa, paitsi nyt illalla lepuutan itseäni, sillä junamatkalla kotiapäin minuun iski aivan hirvittävä väsymys. Sen seurauksena oikeasti meinasin nukahtaa junaan ja ajaa asemani ohitse. Joka tapauksessa, päiväni alkoi pääsykoekirjaa lukemalla muutaman tunnin, jonka jälkeen suuntasin poikaystäväni kanssa Jumboon. Mukaan tarttui niinkin hyödyllistä tavaraa kuin alkoholia huomisiin juhliin Kantsussa, mehua sun muuta vastaavaa, kartonkia, kirja äidilleni syntymäpäivälahjaksi sekä eräs pitkään kuolaamani asia, jonka esittelen postauksen lopussa.

Seuraava ostosreissuni sijoittui Helsingin keskustaan Pian kanssa. Tarkoitus oli hommata huomisen juhlien sankareille (kyseessä on kolmen ihmisen yhteispippalot...onneksi olkoon vain Nelli ja Petra, jos tämän satutte lukemaan + Jullu tietenkin). Odotin Pian saapumista Stockmannin eri osastoilla ja silmiini painuivat TONI&GUY-tuotteet.


Ulkonäöllisesti ne ovat aika tavallisia mutta silti mielestäni tyylikkäitä (postauksen taso taisi juuri vajota kun alan pohtimaan hiustuotepakkauksien ulkonäköä). Mutta siis: huomioni kiinnitti kyseisen merkin "hiuslämpösuoja-aine" tai mikälie virallinen nimitys on. Olen jonkin aikaa miettinyt, että samantapaisen aineen voisi ostaa suojaamaan hiuksia käsittelyjen ajaksi.
Pia suvaitsi viimein saapua ja kävimme sotasuunnitelmamme läpi Stokkan Delissä. Tämän jälkeen suuntasimme Sokokselle, jossa oli jonkinlainen arvonta meneillään. Ilmaistahan se tietenkin oli joten osallistuimme Pian kanssa siihen ilomielin. Pian numeroksi tuli no:1 ja itselleni osui luku no:92. Tähän tietenkin valitin, etten halua olla -92 vaan -91...ja arvatkaas mitä? Numero 91 voitti!! Ja sen jälkeen no:90! Ai että otti päähän :P tosin palkintona olisi ollut jotain hiuspantoja sekä rannekoruja. Arvonnan, ylioppilasmekko häsläyksen (joka ei tuottanut tulosta) sekä lahjojen ostamisen jälkeen oli vuorossa kotiin paluu, jonka aikana minuun iski niin kova väsymys, että meinasin nukahtaa junaan. Kotiin kävelinkin zikzakkia tien toiselta puolelta toiselle :DD



Sitten uusinpaan ihanuuteeni: Friis&Company laukkuun! Himoitsin kyseiseistä laukkua suuremmassa koossa noin viikko sitten Jumbon Stockalla ja nyt löysin pienemmän sekä halvemman paremman näköisen version siitä. Pakkohan se oli ostaa! Hintaa siis laukulla oli 54€ kun taas isommalla laukulla olisi ollut hintaa 67€. Tosin ostopäätökseen vaikutti myös ihanan poikaystäväni lupaus maksaa laukusta 20€, jolloin laukun hinta olisi 34 euroa. Ihastuin laukun hihnaan ja yllättävästi jopa tuohon edessä olevaan läpyskään, jossa "krassi"-koriste on. Yleensä olen vältellyt Friis&Con laukkuja, joissa kyseinen kruunukrassi on mutta tässä versiossa koriste ei ole niin silmäänpistävä kuin yleensä.


0 kommenttia: